pantonevifte-1000x250-sept16

Unikke farver og synlighed

Pantonefarver er færdigblandede farver (præcis, som når du køber en spand maling ved maleren). Pantonefarver er rene farver og dannes ikke ved et samtryk af standardfarverne CMYK.

Der findes tusindvis af Pantonefarver, så du kan altid finde den ønskede nuance. Nogle er intense, andre sarte og eksklusive.

Hos Kolind Bogtrykkeri er det IKKE dyrt, at få trykt med en speciel Pantonefarve, og vi er dygtige og omhyggelige med, at opnå det ønskede resultat.

Nogle Pantonefarver kan gengives nogenlunde i CMYK og andre kan ikke. Fluorescerende- og metallic-farver kan overhovedet ikke, medens f.eks. orange og kongeblå vil lande et stykke fra den oprindelige Pantonefarve. Man kan sige, at jo sværere en Pantonefarve er at lave i CMYK, jo mere signalværdi vil den have hos din kunde.

Brug Pantonefarver og opnå synlighed

HVORFOR? Fordi 99,9 % af alle tryk bliver trykt i standard-CMYK.

Metallic – eksklusivt og elegant

Sølv, guld og bronze kender de fleste, men der findes mange andre metallic-farver. Vi kender dem fra bilerne. En lys blå, rød eller gul metallic, ja det kan vi også trykke med, og det ser hamrende flot ud.

Neon – Farver der larmer

Der findes en god håndfuld fluorescerende farver, som virkelig giver synlighed. De larmer og fanger øjet, som ingen andre farver. Fantastisk når du ikke vil overses!