Effekter der skaber opmærksomhed

Vi er det eneste trykkeri i Danmark, der kan trykke UV-lak i samme trykgang som farverne trykkes. Vi kan derfor både løse opgaverne væsentligt hurtigere end alle andre, men også billigere, fordi vi sparer en trykgang samt fragt til ekstern produktion. Da vi ikke bruger sprøjtepulver, vil de lakerede flader fremstå rene og blanke.

Vi kan både lave fuldflade UV-lak, partiel UV-lak, og højglans drip-off lak i en trykgang. Hos os er der ingen risiko for mispasning mellem farver og lak. Kontakt os for prøver og hør om mulighederne.

Tips til et godt resultat

Man kan i princippet trykke partiel UV-lak på alt, men hvis effekten skal træde tydeligt frem, er det godt at tænke lidt over papirvalg og hvordan grafikken laves.

En kraftig tekst i UV-lak på en mørk tonflade giver en stor effekt. En spinkel lille tekst i grå med partiel UV-lak giver derimod meget lidt effekt.

Det bedste valg af karton er blankt karton, hvor lakken får den højeste glans. For at øge effekten kan vi trykke mat lak, hvor der ikke trykkes blank lak. Det giver større kontrast til den blanke lak.